PRIOPĆENJE

POPISNO POVJERENSTVO ISPOSTAVA NOVSKA GRAĐANIMA S PODRUČJA GRADA NOVSKE ,OPĆINA JASENOVAC I LIPVOLJANI UPUĆE SLIJEDEĆE PRIOPĆENJE: S obzirom da je prošao prvi tjedan Popisa stanovništva, kućanstava i stanova 2011. tijekom kojega je veliki broj naših građana imao priliku susresti se sa popisivačima i njihovim popisnicima i dobiti uvid u veličinu i opsežnost ovog statističkog istraživanja, koji se mora odraditi do 28.travnja 2011., uočili smo da je tijekom popisa stanovništva došlo je do greške koju smo prepoznali i u narednim danima ćemo je ispraviti.

Srednjoškolska zanimanja koja provodi Pučko otvoreno učilište Novska naši popisivači nisu registrirali kao završenu srednju školu nego su upisali samo završenu Osnovnu škole. Nakon prijava POU Novska greška je uočena i svi popisivači i kontrolori su obavješteni da je isprave za sve prethodno popisane osobe kod kojih je došlo do pogreške.
Inače POU Novska sve programe koje provodi ima verificirane od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i provodi nastavu sukladno zakonskim propisima. Ovim putem se ispričavamo Pučkom otvorenom učilištu Novska i svim njihovim polaznicima kod kojih smo napravili pogrešku.

POPISNO POVJERENSTVO
ISPOSTAVA NOVSKA

admin Author